Nem értem mi történik a testemmel

Tisztelt Doktorúr! December 30-án viszkető érzést éreztem a vaginámban meg a folyásom is túró állagú volt és a tünetek nállam arra utaltak hogy ez biztos gomba lehet. Ekkor elmentem a gyógyszertárba itt kint angliában és vettem canestent 200g-sat azt aznap este fel is helyeztem majd vártam a tisztulás hatását és vártam párnapot a viszketés ott bent nem múlt el így megint felhelyeztem egy kúpot de ez már 500g-os volt. Ezekután a panaszaim elmúltak. De most jön az ami számomra nagyon furcsa volt 2 nappal rá narancssárgás lazacszínű folyásom volt akkor még az alhasam a méhem is egy kicsit meg volt keményedve és ez csak egy napig majd a következő nap nem volt semmi akkor megnyugotam hogy nincsen semmi bajom de után a következő napon áttért barnára és még mindig barnás folyásom van. Most azt nem tudom hogy ez azt jelenti hogy menseszelek vagy ez a gyógyszer hatása vagy ez most mi? Köszönöm válaszát Geszti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Hüvelygombás fertőzés témában

Kedve Kérdező! Sokszor a szakmának sem könnyű az aktuális kórokozót elkülöníteni, hogy gomba, vagy baktérium. Más-más gyógyszert igényelnek. Ha gomba volt, és az erősebb Canesten látszólag jó, mindenképpen ismételje meg még egyszer. Jó lenne szájon át szedhető 1 szem gombaellenes kapszula is, valószínűleg Diflucan néven kint is kapható. Ha a véres maszat menzesz idejében jelentkezett, egyenlőre könyvelje el annak, meglátja, ismétlődik.e rendellenesen. Ez esetben ne kerülje ki a nőgyógyászati vizsgálatot.

Kérdés: 2015. január 08., 11:14; Megválaszolva: 2015. január 08., 11:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye