Vérzés kérem segítsen

T Doktor úr 2012 Szeptemberében eltávolították a méhem illetve a bal petefészkemet is csak a jobb petefészekből hagytak csonkot ill a méh szájat Endometriosis miatt tették ezt akkor. A mai napon viszont elkezdtem vérezni úgy mintha a havi vérzésem jött volna meg csak kicsit erősebben, fájdalom viszont csak a derekamban van a hasam nem igazán görcsöl.Vajon mi állhat a háttérben mert úgy tudom terhes már nem lehetek. A férjemmel sem volt 3 napja nemi életünk előrre is köszönöm válaszát ön szerint ezt mi okozhatja? tisztelettel bors péterné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vérzés kérem segitsen témában

Tisztelt Asszonyom!

A leirásából ugy tünik, hogy a teljes méhet nem távolitották el, csak a méhtestet, de a méhnyakat- vagy ahogy Ön irja- a méhszájat meghagyták.

Csunyán "magyaritva " hüvely feletti méhamputálást végeztek és ezt Chrobak mütétenk irják le.

Valószinü ez szerepel az Ön kórházi zárójelentésén is a mütét megnevezésében vagy a mütéti leirásban.

Ebben az esetben a visszahagyott méhnyakcsonkból megindulhat vérzés.

Megjegyzem, ha a méhnyakcsonk megmaradt, akkor minden évben ajánlott a"rákszürés"

elvégzése. 2013-ban volt iyen szürés Önnél?

Terhes valóban nem lehet, de a vérzés eredetét nőgyógyászati vizsgálattal tisztázni kell--minnél előbb!

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2015. január 05., 15:12; Megválaszolva: 2015. január 05., 16:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam