Orgazmus közbeni fájdalom

Tisztelt Doktor Úr! Legutóbbi néhány alkalommal tapasztaltam, hogy orgazmus előtt, illetve közben szúró fájdalom jelentkezik a csikló tájékán, illetve hüvelyem alsó harmadában, a hüvelybemenetnél és a nagyajkak tájékán is (elég nehéz pontosan meghatározni, de nem összefüggő) . Ez utána csillapodik majd el is múlik, azonban nagyon aggasztónak találom. Sajnos eléggé hajlamos vagyok az urogenitális fertőzésekre, de ilyen tüneteket eddig még nem tapasztaltam, volna valami ötlete mi okozhatja? Milyen jellegű vizsgálatot lenne érdemes kérnem? Nagyon félek, hogy komoly baj áll a háttérben. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Szeméremtesti fájdalom témában

Kedves Kérdező! Komoly baj egészen biztosan nincs a háttérben, jó lett volna tudni, hogy panaszok kezdete óta volt-e nőgyógyászati vizsgálat hüvelyi ultrahanggal és váladék tenyésztéssel. Ha nem, úgy ezt a két vizsgálatot javasolom a teljes megnyugvásához elvégeztetni. A továbbiakban használjon valamelyik hüvelyi protexinből egyet, 2-3 napig naponta.majd hosszú távon heti 1-2 x. Így a húgyúti fertőzések esetleges hüvelyi kapuja is védett lesz a kórokozók behatolásától. Lehet, hogy furcsa fájdalomérzete is megszűnik.

Kérdés: 2015. január 03., 01:50; Megválaszolva: 2015. január 03., 18:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma