rózsaszín folyás

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a problémám, hogy kb 6 hetes terhes vagyok, kicsit székrekedésem van, és amikor erőlködök a Wc-n a hüvelyemből rózsaszínes- barnás folyás jön, de csak a papíron veszem észre, de napközben is van folyásom, de az fehér színű (terhesség előtt sosem volt) a hasam nem fáj egyáltalán, voltam orvosnál, hüvelyi ultrahangot csinált, mondtam neki a problémát, ő azt mondta nem lát semmi folyást! Nagy lehet a baj? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérezgető terhesség témában

Kedves Kérdező! A terhesség fokozott hüvelyváladékkal jár. Ebbe ugyan betelepedhet bármilyen kórokozó, mert kitűnő táptalaj, de ez már égő, viszkető, csípős érzettel járna. A rózsaszín váladékot nem szeretjük, lehet ártalmatlan, a hüvelyfelszín vérbőségéből adódó, de lehet mélyebbről, a lepény felől érkező szivárgás is, ez esetben átmenetileg sárgatesthormon tartalmú tabletta szedése ajánlott. Ha a szivárgás erősödne, vagy hosszabban sem múlna el, keresse fel ismét orvosát. A könnyed széklet bármely enyhe hashajtóval biztosítandó

Kérdés: 2015. január 01., 21:25; Megválaszolva: 2015. január 02., 12:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma