Folyadék a méhben

Kedves Doktor Úr! Vastagbélgyulladással kórházba kerültem, ahol hasi ultrahangon kiderült, hogy a méhemben kevés folyadék van. 2.1x8mm Mitől lehet ez? KÉREM SZÉPEN A TANÁCSÁT! Köszönettel: ANNA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza folyadék témában

Kedves Anna!

Tekintettel életkorára, feltételezem, hogy a változó korban van és menstruátiója évek óta nincs.

Ezt azért bocsátom előre, mert ebben a korban, ha méhnyálkahártya már nincs, akkor az ultrahangon a méh üregében egy virtuális rés jelentkezik gyakran, de nagyon ritka esetben telik ez fel folyadékkal.

Röviden: aggodalomra ok nincs, a talált elváltozás-minta hasi UH melléklelete-ebben a korban gyakran előfordul.

Tökéletesen akkor nyugodhat meg, ha nőgyógyászati HÜVELYI ULTRAHANG vizsgálaton mondanak véleményt. Ha ott is valóban folyadékot találnak/ nem hiszem/ akkor végső soron curettage-t /méhkaparást/ kell csinálni.

Mikor volt nőgyógyászati vizsgálaton és mikor csináltak Magánál hüvelyi ultrahang vizsgálatot? és főleg "rákszürést"? Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2014. december 30., 19:29; Megválaszolva: 2014. december 31., 10:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs vérzés
Barna folyás
Norcolut 5 mg
Jó napot kívánok! A nőgyógyászaton Norcolut 5 mg tablettát kaptam menstruáció előtti barnázásra! 10 napig 2*1 kell szednem! Elolvastam a beteg...
Uh eredmény
Tisztel Doktornő! 2 hónap menzesz kimaradás után megjött nov.2-án, majd 2,5 hétre megint. Erős alhasi fájdalom, darabos, bővebb vérzés, bal láb...
Mell váladékozása?
Kedves Webbeteg! Néhányszor tapasztaltam olyan jelenséget, hogy a reggeli órákban (nem rögtön ébredés után) a pizsamámon a bal mellbimbóm...