Folyadék a méhben

Kedves Doktor Úr! Vastagbélgyulladással kórházba kerültem, ahol hasi ultrahangon kiderült, hogy a méhemben kevés folyadék van. 2.1x8mm Mitől lehet ez? KÉREM SZÉPEN A TANÁCSÁT! Köszönettel: ANNA

Dr. Kiss György válasza folyadék témában

Kedves Anna! Tekintettel életkorára, feltételezem, ,hogy a változó korban van és menstruátiója évek óta nincs. Ezt azért bocsátom előre, mert ebben a korban, ha méhnyálkahártya már nincs, akkor az ultrahangon a méh üregében egy virtuális rés jelentkezik gyakran, ,de nagyon ritka esetben telik ez fel folyadékkal. Röviden: aggodalomra ok nincs, a talált elváltozás-minta hasi UH melléklelete-ebben a korban gyakran előfordul. Tökéletesen akkor nyugodhat meg, ha nőgyógyászati HÜVELYI ULTRAHANG vizsgálaton mondanak véleményt. Ha ott is valóban folyadékot találnak/ nem hiszem/ akkor végső soron curettage-t /méhkaparást/ kell csinálni. Mikor volt nőgyógyászati vizsgálaton és mikor csináltak Magánál hüvelyi ultrahang vizsgálatot? és főleg "rákszürést"? Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2014. december 31.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Cukobetegség
Nekem olyan gondom van, hogy rengeteg folyadékot szénsavas narancsot iszok ezzel párhuzamosan sok édeséget eszek nem hizok egyáltalán, néha émelygek és...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás