Méhnyak megvastagodás

Tisztelt Doktor Úr A kérdésem a lelettel kapcsolatos, mire utalhat a megvastagodott méhnyak. Lehet rák is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Vastagabb méhnyak lelete témában

Kedves Kérdező! Sok minden lehet, de ha az évi citológiai keneteredményei, főleg a legfrissebb, mely remélem egy éven belüli volt, nem jelzett eltérést, úgy a rosszingulatusáég kizárható. Bármi más alaki hiba nem komoly eltérés.Lehet még lent lévő miomagöb, nem jelent tennivalót egyenlőre. Három hónaponta hüvelyi ultrahangos vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2014. december 17., 18:36; Megválaszolva: 2014. december 20., 18:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45