Klion D 100 hüvelykúp éget, csíp, viszket

Tisztelt Doktornő/úr! Az lenne a problémám, hogy 1 héttel ezelőtt elkezdtem viszkető égető érzést érezni a hüvelyemnél és a szeméremajkaknál, továbbá a vizelés is csípett. Canesten krémet használtam és Ciprinolt szedtem, de nem hatott. Szerdán elmentem nőgyógyászhoz, aki vett le kenetet, 1 hét múlva lesz eredmény, de felírt Pimafucort krémet és Klion D 100 hüvelykúpot. Tegnap este helyeztem be a 2. kúpot és ez is, mint az első, az égető viszkető érzést felerősítette, első éjszaka alig tudtam aludni, annyira szenvedtem. Olvastam fórumokon vegyes válaszokat ezzel kapcsolatban, sokan azt írták, hogy ez normális és az orvosuk is azt válaszolta, hogy "nem a hüvelykapszula hibája, hanem ilyen hatást kell éreznem mert hat a hüvelytabletta". Szeretném az Ön véleményét kikérni erről, illetve, hogy mind a 10 kúp ennyire "fájdalmas" lesz vagy csak az első néhány ilyen? Ha egyáltalán ez normális? Egyébként napközben már egyre jobban vagyok, a vizelés pl már egyáltalán nem jár se viszketéssel, se csípő érzéssel. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászati kezelés témában

Kedves Kérdező! Egy gyulladt vérbő hüvelyfalbármire sokkal érzékenyebb, mintha ép lenne. De lehet érzékenysége a Klion D 100 valamely alkotórésze iránt is. Ha lehet, irasson fel helyette CNS kúpokat, jobbak is, bármely kórokozóval szemben és kevésbbé irritálják a hűvelyhámot. A helyi kezelés után minden hasznos tejsav védő baktérium is elpuszrult, a kúra végeztével azonnal hsználjon valamelyik hüvelyi proiotikumból, recept nélkül kaphatók, olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2014. október 17., 07:42; Megválaszolva: 2014. október 19., 14:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
atypusos komplex hyperplasia
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fiatalon sterilitas I. WHO programban sok hormon kezelést kaptam, melyet az endrokinológus szerint nem kaphattam volna. Sokszor...
Gynazol és Vitagyn C együtt
Kedves Doktor Nő/Úr! A Gynazol-t és a Vitagyn C hüvelykrémet lehet együtt használni? Tehát van egy adag Gynazol amit este felhelyezek, ezzel...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején