parametritis és medencei cellulitis

Tisztelt Webbeteg szakértő! Három nőgyógyászati beavatkozásom volt három hét alatt (curettage) , a vérzés elmúlása után alhasi panaszaim lettek, a nőgyógyász a következő diagnózist állapította meg: parametritis és medencei cellulitis. Azt mondták, nem nagy a baj. Kaptam rá gyulladáscsökkentőt (indometacinum kúp) és antibiotikumot (AZI Sandoz) . Ezeket 10 napig kúraszerűen használtam, most fogytak el a gyógyszerek, viszont a panaszaim ugyanúgy fennállnak (mozgásra erősebbek) .Kérdésem az, hogy ilyenkor mit tehet az orvos, esetleg felír egy másfajta antibiotikumot? Van-e valami amit én tehetnék a gyógyulásom érdekében? Mennyi ideig húzódhat el a gyógyulás, ill. egyáltalán ebből teljesen ki lehet-e gyógyulni. Félek egy kicsit, ugyanis babát szeretnék.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza kismedencei gyulladás témában

Ismételt szakorvosi vizsgálat és további antibiotikus kezelés látszik célszerűnek.Laborvizsgálat is mérlegelendő, gyulladásos faktorok vizsgálata.

A gyulladás mértékétől függően a kezelés több hétig tarthat, amíg panaszai vannak, tünetek elmúlásáig kezelni tanácsos.

Kérdés: 2014. október 14., 16:30; Megválaszolva: 2014. október 16., 16:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellékhatás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A napokban meg voltam fázva, náthás voltam. Időszerű volt már mennem nőgyógyászhoz, mivel júniusban petefészekcisztám...
kismedence gyulladás
Kismedence gyulladásom van amire antibiotikumot és hüvelykúpot kaptam az urológustól kérdésem az, hogy ilyen betegséget felfázás okoz? Esetleg...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején