2 cm-es bőrnyúlvány a hüvelybemenetnél

Tisztelt doktornő/úr! A szüzességem elvesztése után körülbelül egy/két nappal a hüvelybemenetnél egy 2 cm-es bőrnyúlvány maradt, amelynek az egyik vége a hüvelygbementhez rögzül, a másik pedig szabadon lóg. Ez a szabad vég véred volt, így arra a következtetésre jutottam, hogy biztosan a szűzhártyám volt. Viszont amikor az interneten kerestem valamit ilyen témában, akkor láttam, hogy több szó is esik a hüvelypolipról. Ön szerint lehet, hogy ez a szűzhártyám, vagy valami komolyabb probléma van? Már 7 hónapja fenáll ez a dolog. Nem fáj, és nem zavar semmiben, csak szeretném tudni, hogy mégis mi lehet ez. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hüvelypolip, szűzhártya maradvány témában

Kedves Kérdező! A leirt képlet szűzhártya maradék, ltinul carubcula hymenalis, elnben semmi jelentőséggel nem bír. Általában körkörösen kisebb-nagyobb lemezecskék formájában észlelhető, a gyűrű az eredeti szűzhártya szétrepedt, gyógyult hegmaradváyai. Ha zavarja, egyszerű anbuláns műtéti beavatkozással megszüntethető.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. június 07., 10:04; Megválaszolva: 2014. június 08., 08:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet