candida fertőzés

Tisztelt Doktornő/ Úr! Felmerült az a lehetőség, hogy candida fertőzés van a szervezetemben. Az utóbbi időben többféle antibiotikumos kezelést kaptam. Az összes tünet felfedezhető volt már nálam. Állandó hüvelyfertőzés, bőrkiütés, bélfertőzés és azóta is fennálló érdekes széklet, sűrű migrénes fejfájás, góc a torokban, haspuffadás, állandó izületi fájdalom(a térdem állandóan fáj, néha ráállni sem tudok, de a röntgen semmiféle ortopédiai elváltozást nem mutatott, és a szakorvos megállapította, hogy izületi probléma van a háttérben) áll fenn. A kérdésem az volna, hogy kihez tudnék fordulni, aki ezzel a problémával foglalkozik, és aki meg tudná mondani, hogy célzottan ilyen fertőzött vagyok-e és a további kezelésemet tudná vállalni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a Candida témában

Tisztelt Kérdező! A gombák, csakúgy mint egyéb mikroorganizmusok jelen vannak környezetünkben. A szervezetben megtelepedhet többféle kórokozó gombafaj. Gyakori a köröm és bőrgombásodás, valamint a hüvely gombás fertőzése. Ezeken a helyeken kívül a gombásodás igen ritka. Általában inkább immungyengeségben szenvedőknél szokott megjelenni. A felsorolt tüneteket nem hiszem, hogy Önnél gomba okozza. Jelenleg Budapesten a candida szűrés és tanácsadás témában a legszakszerűbb a G1 labor. (http://www.g1labor.hu/index.php/vizsgalataink/mikologia-borgombak/candida-szures) Keresse fel a honlapukat! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 22., 12:11; Megválaszolva: 2014. május 25., 08:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet