Hüvelyben maradt géz

Tisztelt Doktor Nő/Úr! III/b típusú méhnyakrákkal kezeltek 2012-ben. Azóta rendszeresen járok kontrolokra, kivizsgálásokra. Ezen a héten 1 év elteltével ismételt szövettani mintavételen voltam. Szerdán ¼ 1-kor volt a mintavétel. Kb. ½ 5-kor érdeklődtem a nővérektől várhatóan mikor mehetek haza. Lesz e vizit, mert addig még nem volt. Azt mondták, hogy már nem valószínű és megnézték az anyagom, amiben már benne volt a zárójelentésem. Átvettem és eljöttem. Ma reggel (szombaton) vécézés után a törlésnél véletlenül oda ért a kezem és akkor vettem észre, hogy valami van a hüvelyemben. Egy gézdarab volt, kihúztam és sajnos a WC-de esett. Korábban azért nem vettem észre, mert szexuális életet nem élek, fürdésnél pedig szivacsot használok. Különösebb tünetem nem volt kicsit sajgón feszített, és csípet vizelésnél. Betudtam a műtéti eszközök utóhatásának, tudván hogy az összeszűkülhettem a szexuális élet hiánya miatt. Kérdésem: Lehetséges, hogy fertőzést vagy még nagyobb gondot okozhatott, hogy közel 3 napig volt bennem a géz. Jelenleg nem érzek semmi furcsát. elösszőr volt egy pici vérzésem, és csitett a vizelet, de már ez is elmúlt. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a géz témában

Tisztelt Kérdező! A visszamaradt gézcsík nem fog okozni Önnek semmi problémát. A mintavétel után vérzéscsillapítás céljából rakták be és elfelejtették kiszedni. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 10., 10:38; Megválaszolva: 2014. május 11., 17:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?