Abortusz utan

Tisztelt Doktor Ur\No! Elnezest kerek az ekezetek hianya miatt! 25 eves, egeszseges no vagyok. Szerdan, a, delelotti orakban, vakumos eljarassal tavolitottak el, 5 hetes 6 napos magzatomat. Londonban, egy erre speializalodott intezmenyben. Minden rendben zajlott, 10orakor elaltattak, fel 11kor mar ebresztettek is, es ra egy orara elhagyhattam az epuletet. Aznap es tegnap pihentem egesz nap. Ma, delelott elmentem dolgozni, mert azt mondtak, akar mar masnap mehetek, nem lesz gond. Munka kozben, egyre jobban fajt az alhasam, es nem tudom, hogy ez, mennyire termeszetes ilyenkor. Az lenne a kerdesem, hogy mit tudok tenni annak erdekeben, hogy minel hamarabb felepuljek, es ne legyen nagyobb kovetkezmenye a dolognak, mivel a kesobbiekben a parommal szeretnek meg babat. Valamint milyen vitaminok szedeset ajanlja? Kaptam egy Doxycycline (100mg) antibiotikum kapszulat. (Napi 2*1) E melle esetleg vehetek-e be cataflam tablettat? Koszonettel fogadom mielobbi valaszat!

Dr. Pétervári László válasza művi terhességmegszakítás témában

A beavatkozás utáni alhasi fájdalom oka a méhösszehúzódása lehet. Ez természetes. Az alkalmazott antibiotikumot tanácsos szedni megelőzés céljából is.Fájdalomcsillapító alkalmazása lehetséges. Láz, bő vérzés esetén forduljon orvoshoz. Számos vitamin kombináció elérhető, mindegyik jó, várandóság esetén folsavra és vasra mindenképpen szükség van.

Megválaszolva: 2014. január 27.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Kapok laminaria pácát?
Tiszteld Doktorúr! A kérdésem az lenne, hogy másfél éve volt egy kisbabám aki 24 hetessen halva született. Kiderült, hogy ismét terhes vagyok. Ha elvetetném...
Abortusz Magyarországon
Angliában vagyok jelenleg biztosítva, és a problémán az, hogy terhes vagyok. Magyarországon, mennyibe kerülne így az abortusz, és mennyi idő míg...
Abortuszról érdeklődnék
Tisztelt Doktor úr! 11 hetes terhes vagyok, 5 nap múlva lesz az abortusz. Erről szeretnék érdeklődni, hogy igaz, hogy körülbelül csak 5-10 percig tart?...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma