Meddő vagyok?

Tisztelt Doktor Úr! Meddőségi kivizsgálásom során, derült fény a következőre. Asherman szindrómám van méhüreg szabálytalan, petevezetők nem átjárhatóak, a kontrasztanyag nem is jutott el addig, méhszájam van összezáródva, műtétileg lehet ezen segíteni nagyon szeretnénk gyermeket. Hyteroscopos kezelés?, mennyire veszélyes beavatkozás s segít a problémámban? mit javasol doktor úr? köszönöm Gabi

Dr. Vereczkey Attila válasza meddőségi vizsgálat témában

Kedves Gabi! Ebben az esetben javasolnék egy hiszteroszkópos vizsgálatot, mellyel a méh ürege és a nyálkahártya is biztonsággal vizsgálható, illetve indokolt esetben rögtön el is végezhető az összenövések oldása. A hiszteroszkópia alapvetően egy biztonságos de hatékony diagnosztikai és terápiás módszer. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2013. szeptember 24.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Meddőségi vizsgálat
Tisztelt Szakértő! Júniusban kell mennem meddőségi vizsgálatra. Az lenne a kérdésem, hogy milyen vizsgálatok lesznek, eléggé aggódom! A páromat is fogják...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás