Meddő vagyok?

Tisztelt Doktor Úr! Meddőségi kivizsgálásom során derült fény a következőre. Asherman szindrómám van méhüreg szabálytalan, petevezetők nem átjárhatóak, a kontrasztanyag nem is jutott el addig, méhszájam van összezáródva, műtétileg lehet ezen segíteni nagyon szeretnénk gyermeket. Hyteroscopos kezelés? mennyire veszélyes beavatkozás s segít a problémámban? mit javasol doktor úr? köszönöm Gabi

Dr. Vereczkey Attila válasza meddőségi vizsgálat témában

Kedves Gabi!

Ebben az esetben javasolnék egy hiszteroszkópos vizsgálatot, mellyel a méh ürege és a nyálkahártya is biztonsággal vizsgálható, illetve indokolt esetben rögtön el is végezhető az összenövések oldása. A hiszteroszkópia alapvetően egy biztonságos de hatékony diagnosztikai és terápiás módszer.

Üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. szeptember 04., 19:25; Megválaszolva: 2013. szeptember 24., 11:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Meddőségi vizsgálat
Tisztelt Szakértő! Júniusban kell mennem meddőségi vizsgálatra. Az lenne a kérdésem hogy milyen vizsgálatok lesznek, eléggé aggódom! A páromat...
Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet
Nőgyógyászati probléma
Változókori hormonpótlás...