Terhesség

Jó napot kívánok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy gyermeket szeretnénk de a tüszőm nem reped meg! Volt már 3 terhességem amit meg kellett szakítani! Az első: 21 hetesen kellett megszülnöm súlyos magzati szívfejlődési rendellenesség miatt! A második: 11 hetesen, neki nem dobogott a szíve! A harmadik pedig 12 hetesen neki meg nem fejlődött ki a koponya csontja! Voltunk genetikai rendelésen, és ott vért vettek, és kiderült, hogy kromoszóma rendellenességem van! Nekem már van egy egészséges 6 éves kisfiam! Nurcolutot szedtem, ami meghozta a vérzésemet, és egy clostibegyt kúrán vagyok túl! Van peteérésem, de sajnos nem reped meg! Azt olvastam, hogy át tud menni cisztába!? Ez igaz? Nagyon szeretnénk kisbabát, de sajnos nem jön össze! Köszönöm!

Dr. Vereczkey Attila válasza tüszőrepedés zavara témában

Kedves Kérdező!

Egyrészt fontos az Ön és partnere életkora. Másrészt, ha halmozottan fordult elő fejlődési rendellenesség érdemes lenne az embriókat kivizsgálni, ami egy esetleges lombikprogramban lehetséges, és még a visszaültetés előtt választ kaphatunk az esetleges kromoszóma számbeli eltérésekre.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. január 10., 10:12 ;Megválaszolva: 2013. január 21., 10:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény
Lelet értelmezés