Klion D 100 10 db-os hüvelykúp

Tisztelt Dr. Nő/ Dr. Úr! Nőgyógyászom Klion D-100 hüvelykúpot írt fel nekem, viszont nem adott tájékoztatást arról, hogy mind a 10 db-ot be kell-e szednem. Előzőleg, már írt fel egy 3db-os hüvelykúpot (úgy gondolom folyásra) , a nevére sajnos nem emlékszem, de ez azelőtt történt, mielőtt még megjött volna a leletem. A leleten a cyt adatok: baktérium, reaktiv, és reparativ jelek, gyulladt portio. Kenetért.: Benignus sejtelváltozások Illetve még olyan kérdésem lenne, hogyha most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (21 db-ot már beszedtem, de közben volt (barna folyás szerűségem, csak pár csepp)), akkor a következő 21 szedését már eltolhatom-e két nappal, elkezdhetem-e szedni a gyógyszert előbb, vagy várjak vele még a következő hónapig? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Törő Bálint válasza hüvelykúp alkalmazása témában

Tisztelt Kérdező!

A Klion hüvelykúpból mind a 10 db-ot el kell használni, hogy a megfelelő hatást elérje,

A fogamzás gátlóval kapcsolatban azt tanácsolom, hogy egy hét szünet után, ugyan úgy mint eddig, folytassa a szedését.

A barnás folyás nem zavarja meg a gyógyszer hatékonyságát.

Üdvözlettel: Dr. Törő Bálint

Kérdés: 2013. január 08., 18:01 ;Megválaszolva: 2013. január 11., 13:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelykúp használat
Tisztelt Doktor úr/Doktornő, CNS hüvelykúpot írtak fel nekem, ma kezdtem el a használatát. 10 napig kell használnom. Olyan kérdésem lenne, hogy ezt...
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?