Hüvelygomba

Tisztelt Dr.Úr! Hüvelyi folyással, viszketéssel, szúró égő érzéssel fordultam nőgyógyászhoz. Azt mondta, hogy gombás fertőzés, Mikogal hüvelykúpot ésfluconer kapszulát kaptam, sajnos semmi változás sőt ma még rózsaszínes véres folyásom is van érzékeny és viszket. A menstruácim 9.e körül jön meg. Mit tegyek? Segitségét kérném.Köszönettel: Anna

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvely fertőzése témában

Kedves Kérdező!

A rózsaszínes véres folyás lehet már a várható menstruáció előszele is. Ha ez a menstruáció lezajlását követően is fennáll, akkor mindenképpen szükséges ennek további vizsgálata. A gombás fertőzés további kezelése is indokolt. Előfordul, hogy az első szerre az adott gombatörzs rezisztens, ilyenkor más gyógyszer szedése szóba jön.

Kérdés: 2013. január 06., 21:09 ;Megválaszolva: 2013. január 09., 21:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...