HSG után vérzés

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Két hete volt HSG vizsgálatom, utána néhány napig enyhén véreztem, de néha még most is jön belőlem egy kis barnás/pirosas nyálka, ez normális? Köszönettel: Júlia

Dr. Törő Bálint válasza HSG utáni vérzés témában

Tisztelt Kérdező! HSG vizsgálat után általában a nyakcsatornában a nyálkahártya megsérül és ezért onnan jöhet még hetekig vérezgetés, mely igazán a következő rendes menstruáció után szűnik meg. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2013. január 02.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...