bepisilés

Segítségüket kérném 4 hónapja szültem az utóbbi időben észrevettük, hogy sex közben az orgazmus felé nem érzem de bepisilek.Ez szörnyen kínos a férjem előtt. Mit tehetek ellene, hogy újra a régi legyen az együtt lét? Félek, hogy nagy baj van! Köszönöm a válaszukat.

Dr. Szalóczy Péter válasza vizelet tartási zavar témában

Kedves Kérdező! Valószínűleg szöveti adottságai miatt megnyúlt a szüléstől a mellső hüvelyfal és a hólyagalap, ami ezzel közvetlen szomszédos. Idővel ez spontán is javulhat, de érdemes egy urológust felkeresni, aki ugynevezett urodinámiás vizsgálatra küldheti, ahol a az okot, az átmeneti hiba fokát és a tennivalókat pontosan megállapítják. Vannak hólyagtorna és és kismedencei izomtorna gyakorlatok, bizonyára hallott már az intim torna tanfolyamokról, az egész országban csopotosan, szervezetten tanítják. Ez is szóbajön. Amúgy gyógyszerek is vannak, melyek tonizálják a hólyag záró gyűrűsizmait és a hosszanti összehúzó izmokat a hólyagfalban. Ne essen kétségbe, panasza gyakori, átmeneti és urológiai kivizsgálás után megoldható.

Kérdés: 2012. december 02., 13:42; Megválaszolva: 2012. december 05., 10:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus