Verzes csokkento gyogyszer

Kedves Doktor No! Eros menstruacios verzesem van, ami sajnos akadalyoz a munkaban, muszaj itthon maradnom. Az orvosom irt fel, Ergam cseppeket, es Exacyl tablettat.De a tajekoztato azt irja, hogy erbetegsegeknel nem hasznalhato, verrog kepzodes eseten sem! Nekem tavaly melyvenas trombozisom volt, es enyhe tudoemboliam! Igy nem merem ezt a gyogyszereket sem szedni, nehogy megint baj legyen! Esetleg nincs olyan verzes csokkento, ami hormon mentes, es nyugodtan lehet hasznalni? Es a Premens tabletta esetleg nem segitene? Mert az ugy tudom hormon mentes, es homeopatias! Koszonom elore is valaszat! Udvozlettel: Hanna

Dr. Pétervári László válasza bőséges menstuáció témában

Az Ön életkorában nagy valószínűséggel hormonális oka van a vérzési rendellenességnek.Ennek kezelése szükséges, mely gyógyszerrel lehetséges.

Mondja el nőgyógyász szakorvosnak a leírt problémát és kellő kivizsgálás után kap kezelési javaslatot.

Kérdés: 2012. november 15., 10:20; Megválaszolva: 2012. november 17., 21:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus