Normális, hogy ezt érzem a hüvelybemenetnél, miután megpróbáltunk lefeküdni a párommal?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 20 éves vagyok. A tegnapi nap folyamán, megpróbáltunk lefeküdni a párommal, úgy, hogy még szűz vagyok. Minden rendben ment, oda értünk, hogy megtörténjen, de csak kicsit tudott behatolni, talán épphogy érintette a szűzhártyámat, lehet kicsit át is ment rajta, nem tudom, mert nem véreztem, de nagyon erősen feszített meg szúrt, de alig volt bennem, talán 1, maximum 2 centi mélyen, mert abbahagytuk. A kérdésem az lenne, hogy ma reggelre, nagyon feszül a bőröm a hüvelybemenetemnél, elég kellemetlen érzés, először azt hittem, hogy meg van szakadva a gátamnál, vagy a bemenetnél a bőröm, mert olyan érzés volt, megnéztem tükörből, de nem látok semmiféle szakadást, csak nagyon enyhén piros néhol, normális ez? Azért érzem ezt, mert a szűzhártyámat megsértette, és amiatt feszül odalenn a bőröm? Szeretnék ma tovább próbálkozni, de nem igazán merek így, mert nem tudom miért van ez, hiszen nem is hatolt szinte belém, csak éppen, hogy bent volt egy nagyon kis része. Nem tudom, hogy ez valami bajt jelent-e amit érzek, vagy próbálkozhatok tovább, hiszen természetes ez? A szűzhártyámat is meg fogom nézni, hátha látok rajta valamit, hogy szakadt-e esetleg. Remélem, csak emiatt van ez az érzésem odalenn, hogy megsértette a hártyát. Köszönöm előre is a válaszát! Egy megijedt lány, K. Evelin.

† Dr. Szalóczy Péter válasza szüzesség elvesztése témában

Kedves Evelin. Inkább adjon egy-két nap nyugalmat még megviselt szűzhártyájának, addig vegyen a patikában recept nélkül kapható e célra szolgáló sikosító krémet Dermolin gél néven. Ebből aktus szándéka elött közvetlenül, kenjen szét a bejáatban myorónyi mennyiséget és problémamentes lesz a kiméletes behatolás. A jelen fájdalmasség érthetően a mikroszkópos szinten berepedezett, kissé gyulladásba jött, megkínzot hártya miatt van. Adjon egy kis gyógyulási időt a géles ujrapróbálkozásig.

Kérdés: 2012. november 10., 08:57 ;Megválaszolva: 2012. november 12., 19:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
szüzesség elvesztése
Tisztelt Cím! 27 éves nő vagyok. A párommal most voltunk először együtt.Tisztelettel kérdezném, hogy a szűzhártya, amikor átszakad, az jár-e...
szüzesség elvesztés
Üdvözlöm.Én egy 17éves lány vagyok, akinek mindig volt fehér folyása, és még most is van.pár hete a barátommal elöször voltunk együtt, nekem is...
Nehezebb lehet így, előfordulhat...
Kedves Doktor Nő, Doktor Úr! A szüzességgel kapcsolatban lenne kérdésem. Tisztában vagyok ezekkel, hogy a lényeg, hogy fel legyünk mindketten...
Szüzeség elvesztése
Dr nő / úr! Nagyon várok egy végre használható válszt. Miután elvettem a barátnőm szüzeségét, a 2 és a 3 alkalommal is még vérzett egy...
szüzesség elvesztése, utánni...
Kedve doktor Nő/Úr! tegnap vesztettem el a szüzeségemet, a a menziszem vége felé, eléggé vérezte, kicsit fájt, de nem nagyon tudtam eléggé...