Conisatio után

2012. augusztus végén volt conisatios műtétem. A műtét rendben zajlott. Öt nap után hazaengedtek a kórházból. Azóta iszonyú erős görcseim vannak menstruációkor. Jelenleg három napja már nem menstruálok, de erős alhasi görcseim vannak. Együttlétkor újra nagyon véreztem. Nem sikerülhetett a méhszájseb műtétem? És a fájdalom mitől lehet? Válaszát előre is tisztelettel köszönöm.

† Dr. Szalóczy Péter válasza conistaio után témában

Kedves Kérdező! Egy méhszáj műtét történhetett élesen szikével, vagy rádióhullámmal, úgynevezett loop-pal. Éles esetben a leszűkített új nyakcsatorna kijáraton nehezebben, görcsölve távizik a mendstruátum. Lehet, hogy az együttlét utáni vérzés egy nem tökéletesen gyógyult méhszájból van még. Kérem, mindezen feltételek tisztázására kersse fel operáló orvosát, hogy vizsgálja meg a helyzetet, mely nyílván könnyen korrigálható.

Kérdés: 2012. november 07., 12:35; Megválaszolva: 2012. november 08., 17:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...