Magas TSH szint? Pajzsmirigy alulműködés?

Tisztelt Doktor! 6 hete volt missed ab műtétem, 10 hetesen megállt a babánk szíve, amúgy minden normális volt, méretileg, mindenhogy. A szövettanon nem találtak semmit. Ma kaptam meg a tegnapi vérvételem, megnézték a pajzsmirigyemet is. (háziorvosom, saját kérésemre) A TSH-m 4, 010mE/l lett, a ref.tartomány 0, 400 és 4, 000 között van. FT4 13, 50pmol/l ref tartomány 10, 30-24, 45 közt van. FT3 7, 70pmol/l ref. tartomány 2, 76-6, 45 közt van Nagyon rosszak ezek az értékek?: (Emiatt lehetett a vetélés? Úgy tudom, h terhességhez a tshnak 2 alatt kell lennie. Kétszer sikerült teherbe esnem, viszonylag hamar, először foggátló abbahagyása után 2 hónapra, ő 5 hetesen spontán elment (UHn se petezsák, se semmi nem volt látható, csak a tesztem volt halvány pozitív) , a második rá 2 hónapra, ő pedig 10 hetesen missed ab műtéttel. A mensim 28 naposak, és peteérésem is volt mindig! El vagyok keseredve nagyon: (Decemberben már szerettünk volna újra próbálkozni a babával: (Nagyon rossz értékek ezek, ha újra babát várnék? Milyen orvoshoz forduljak ezzel és mit fog rá adni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vetélés és pajzsmirigyprobléma témában

Belgyógyász szakorvoshoz tanácsos fordulni, aki endokrin/hormon/ betegségeket gyógyít.

A vetélés és a pajzsmirigy betegség között összefüggés lehet.

Kellő kivizsgálást követően feltehetőleg gyógyszeres kezelésre lesz szükség.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. október 25., 18:57; Megválaszolva: 2012. október 26., 21:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV pozitivitás
Tisztelt Doktúr úr! 45 éves vagyok nőgyógyászati vizsgálaton citológiai vizsgálatot végeztek nálam. HPV pozitiv lett. Nőgyógyászti vizsgálat...
Barna folyás rákszűrés idején
Kedves Doktor Úr! Bakteriális vaginózis gyanú és szürkés folyás, hüvelyi égető érzés miatt múlt hét csütörtökön voltam teljes STD...
HPV - rákszűrés
Kedves Doktor Úr! 1 hónappal ezelőtt 1 év kihagyás után újra együtt voltam az exemmel, aki csak utána árulta el, hogy tavasszal védekezés...
Mikor marad el a menstruációm?
Tisztelt Doktornő! 2 évvel ezelőtt a menstruációm megváltozott, rövidült a ciklusom, bővebb, elhúzódóbbá vált. Majd a múlt évben már csak 2...
Vizelés utáni kellemetlen érzés a...
Tisztelt Doktor/Doktornő! 21 éves nő vagyok, és azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy több mint egy éve kölcsönös orális szexuális aktus...