mi lehet a baj? Borsó méretű csomó tapintható

Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy egy hónapja kb. megjelent egy pici "csomó" a nagy/kis ajkamon. Kívülről nem volt látható, de ahogy megtapintottam éreztem és fájt, ha hozzáért valamihez. 1-2 nap után elmúlt, de most megint kijött, ezúttal az ajak másik oldalán és picit nagyobb (kb borsószem méretű) . Ugyanúgy van ahogy a múltkor. Nem emlékszem, hogy korábban lett volna hasonlóm. Augusztus óta van egy párkapcsolatom, rendszeres nemi életet élünk, úgy gondoltam leírom ezt is, lehet-e valami köze a dologhoz. Válaszát előre is köszönöm. szaszy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza szeméremtesti panasz témában

Kedves Kérdező! Nagy valószínüséggel a mélyben lévő faggyúmirigyek pangó fggyútartalmát tapintja. Ha felette a bőr érintetlen, nincs jelentősége, ne piszkálja, ne nyomkodja, mert begyulladva gennyes lehet. Ha magától kisebbedett vagy elmúlt az első, akkor nincs egyenlőre tennivaló. A megkezdett kapcsolat nem vétkes ebben. Ha felette a bőr pirossá válna és begyulladna, meg kell mutatni nőgyógyásznak.

Kérdés: 2012. október 08., 18:13; Megválaszolva: 2012. október 11., 13:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Női nemiszerv változás..
Kedves Doktor/Doktornő! 21 éves nő vagyok, eddig nem éltem szexuális életet. A minap -rutinvizsgálat gyanánt, csomókat "keresve"-átvizsgáltam...
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban