szövettan

Tisztelt doktor úr! kérdésem lenne a következő 2010 ben volt roszindulatú daganat miatt méh eltávolitásom szövettan pozitiv lett ezután körülbelül 6 hónap elteltével jöttek alhasi fájdalmak igen erősek és kisugárzóak ultrahangos figyelésel követték nyomon egyre nagyobb lett vizsgálatokon is rettenetes fájdalmat éreztem ct vizsgálat nyirokcsomóra gyanus lágyrészképlet ultra hang vizsgálaton cysztát mondtak ezután laparoszkópia történt leszivással de szövettant nem vettek szeretném tanácsát kérni, hogy mivel voltak elözményeim nem kellett volna szövettant levenni és mit tudna tanácsolni mit lehetne tenni ez ügyben mivel aggódom nem tudni, hogy milyen eredetű jó vagy rossz és ezért gondolom a szövettan szükséges lett volna! megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza szövettani vizsgálat témában

Kedves Kérdező! Az előzmények miatt panaszaI MINDENKÉPPEN FOKOZOTT FIGYELMET KELL ÉRDEMELJENEK. Ha a műtét előre tisztázott rosszinduolatuság volt, a méhhel együtt ki kellet vanni a petefészkeit is. Ezért utólag a ciszta keletkezése nem érthető. A leszívott folyadékot centrifúgálás után mindenképpen citológiailag vizsgálni illett volna tumorsejt keresésre. Mndenképpen ismételt CT vizsgálat tisztázhatja, hogy mi van az esetleges nyirokcsomó képlettel és a cisztának leszívott képlettel.Bítom benne, hogy kezelőorvosai tisztázzák a helyzetet és az állapotát.

Kérdés: 2012. szeptember 11., 13:21; Megválaszolva: 2012. szeptember 14., 15:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Petefészek-gyulladás
Vizelesi problema
NK ölősejt
Tisztelt Doktor Nő! IVF kezelésben veszek részt, májusban volt a stimuláció és június 12-én elvetéltem. Ez volt az első vetélésem. Elmentem Nk...
Hiányzó Lactobacillusok
Tisztelt Doktor úr! Én két hete voltam egy szűrésen, ahol kiderült hogy a hüvelyemben hiányoznak a Lactobacillusok, avagy a tisztasági fokom hármas...