Síkosító allergia?

Pár napja szeretkeztünk a párommal és egy újfajta óvszert használtunk. Kb 1-2 nap múlva nálam viszketés, irritáció és gombás fertőzéshez hasonló tünetek jelentkeztek, a párom pénisze pedig először csak viszketett, majd nagyon megduzzadt. Lehetséges hogy allergiásak vagyunk az újfajta óvszeren alkalmazott síkosítóra? Mit tehetünk a tünetek kezelése érdekében? Előre is köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza síkosító allergia témában

Kedves Kérdező! A leírásalapján a gombás fertőzés mindkettejüknél valószínűbb, mint az allergia, de a hüvelygomba egyszerű vizsgálattal igazolható, mindkettejüknél jól kezelhető. De megnyugtatás képpen ne alkalmazzák ezt a szert, mert az allegiát, ha mégis van, nehezebb bizonyítani.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. szeptember 04., 20:23; Megválaszolva: 2012. szeptember 05., 23:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...
Vizelesi problema
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2hete egyutt voltam a parommal , majd ra par napra eszrevettem hogy nem egyszeru a vizeleturites! Érzem hogy kell el is megyek...