Nem jött meg a menstruációm.

Kedves Doktor Nő/ Úr! a menstruációm 12 napja nem jött meg, nőgyógyásznál is voltam és ultrahangon is és tesztet is csináltam. A teszt negatív lett az orvos az ultrahangon nem látott semmit (annyit mondott, hogy 2 hét múlva csináljak új tesztet hátha még nem látszik a magzat, és annyit látott az ultrahangon hogy pete érésem van, de akkor ezek szerint előfordulhat hogy terhes vagyok? ) és a nőgyógyász meg nem mondott semmit. az utolsó menstruációm óta 3-szor szexeltem és nem használtunk óvszert, de nem történt baleset mert már 5 éve nem használunk óvszert. de az egyik együttlétünknél kicsit véreztem, ez közre játszhat abban hogy nem menstruálok 12 napja? aggódom mert soha nem maradt még ki ennyi ideig. előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menses késése témában

Kedves Kérdező! Ha védekezés nélkül eddig nem esett teherbe, előbb-utóbb bajba kerül. Sok ok jelenthet nehezített teherbeesést, ez tisztázható. Jelenleg valószínűleg nem terhes, a tesztet nem lehet téveszteni. De bármilyen kiebb hormonalis rendetlenség is van a vérzés késése mögött, a véletlenre ezt nem szabad bízni.Egyrészt járjon utána a hibának, ez egyszerű egy hormonösszetételt vizsgáló vérvételből, másrészt, ha tisztázódott, inkább szedjen átmenetileg hosszútávú korszerű hormonalis fogamzásgátlót

Kérdés: 2012. augusztus 29., 23:01; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 14:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz