Változó kor?

Üdvözlöm! TAvasszal jelentkeztek panaszaim, minimális alig észlelhető vérzés, erősen viszkető kiütések, bal mell vizszerű váladékozása ritkán a jobb is. A nőgyógyász mammográfiára küldött, ulltrahang is volt, minden rendben.Rákszűrés is jó.Többszöri vizsgálat alatt csak egyszer érzékelte a vérzést, amit postmenopausalis vérzésnek írt.Rutascorbint kaptam de változás nem volt. A bőrgyógyász prurigós göbcséket mondott, elküldött allergia vizsgálatra, az eredmény jó, másik nőgyógyászhoz hormonvizsgálatra újra rákszűrésre teljes vérkép minden leletem jó. A nőgyógyász utolsó megállaptása pruritus vulvae menopausalis és nói climaterialis állapot, Ovestin krémet kaptam, és semmi nőgyógyászati probléma nincs. A minimális vérzés alig észlelhető, de havonta jelentkezik, testszerte viszkető kiütések követik ami féjdalmas, éjszaka alig elviselhető, majd a mell váladékozása. Nagyon félek, hogy a későbbiekben komoly problémáim lehetnek, de már fogalmam sincs egyáltalán hova forduljak, Tanácsát előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza posztmenopauza témában

A rendellenes vérzés miatt mindenképpen szövettani vizsgálat végzése szükséges.

Negatív esetben, mivel az emlő vizsgálata rendben van gyógyszeres kezelés alkalmazható, ha szükséges.

Pruritus vulvea miatt további vizsgálat javasolt:

hüvelyváladék tenyésztése, féregpete vizsgálat, szövettan az érintett területről majd ezek birtokában döntés a kezelésről.

Kérdés: 2012. augusztus 06., 16:47; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 13:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?