női nemi szerven "kinövés"

Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Egy hónapja a kis szeméremajkamon \"hússzínû\", hosszúkás kinövést vettem észre. 2011 májusban nõgyógyászaton lokálisan kezeltek Colpitis (enterococcus sp.) miatt. 2012. 07. 19-én felkerestem egy nőgyógyászt, aki megvizsgált (ultrahangos vizsgálatot is végzett) , végzett rákszűrést is (2 hét múlva lesz eredmény) . Semmi rendelleneset nem jelzett. A véleménye szerint nem "condyloma", de azt sem mondta mi lehet. Figyeljem, ha változik a mérete akkor keressem fel újra. Panaszt nem okoz ez a kinövés. A megfigyelésen kívül mást is tehetek? Hova forduljak pontos diagnózisért? Válaszát Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza szeméremajak elváltozása témában

A kinövést esetleg bőrgyógyász szakorvosnak is mutassa meg.

Amennyiben ez panasz okoz akkor eltávolítása jön szóba és a szövettani vizsgálat végleges diagnózist mond.

Kérdés: 2012. augusztus 02., 18:14; Megválaszolva: 2012. augusztus 04., 23:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájdalmas csomó
Tegnap fájdalmas kis csomó (max. borsó nagyságú) jelent meg a nagyajkam felső harmadában (kb. a csiklómmal van egy vonalban) . Egyszer volt már...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés