progeszteron injekciók

Üdvözlöm, olyan kérdésem lenne, h milyen természetes progeszteron injekciókat, tud nekem ajánlani? Nem emelkedik a progeszteron szintem a gyógyszerektől (pausogest, crinone zselé, utrogesztán) . Injekció fog kelleni de nem találok erről semmit. Itthon vagy külföldről beszerezhető készítmények nevei érdekelnének. (szeretek magam tájékozódni, és utánajárni a dolgoknak, mivel az orvosaim többször hibáztak már a beültetéseknél) . Korai petefészek kimerülés a diagnózisom (3, 5éve) , adományozott petesejttel lehetne babám, de ha a progeszteronom nem megy fel akkor nem marad meg a baba...ezért szeretném már előre megvizsgálni a lehetőségeket, h emelkedjen a hormonszintem a következő beültetés előtt, ehhez viszont injekcióra van szükségem (vagy erősebb gyógyszerre, MÁS kezelésre...) Ebben kérném a segítségét, milyen lehetőségeim vannak, h a progeszteron szintem emelkedjen?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza alacsony progeszteron szint témában

Kedves Kérdező!

A progeszteron szint emelése gyógyszeresen (hüvelykúp, tabletta, injekció) lehetséges, mely része a beültetés utáni protokollnak. Nincs tudomásom más, természetes módszerekről.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. augusztus 02., 11:04; Megválaszolva: 2012. augusztus 29., 09:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény