méhen kívüli terhesség miatt lombikbébi

Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy nekem 8 és 6 évvel ezelőtt volt méhen-kívüli terhességem. Mind két esetben a petevezetékben akadt el a baba, így ez által élősszőr a jobb majd a bal oldali petevezetékemet távolították el. Soha ezt megelőzően nem voltam terhes és abortuszom sem volt soha. Nagyjából már feldolgoztam a veszteségeimet, csak a korom előre haladtával én is vágyom az anyaságra. Fő kérdésem, hogy milyen mértékű támogatást kaphatok a TB-től és hogyan fogjak az egész dologhoz. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza lombik program témában

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza. A lombikbébi kezeléshez szükséges gyógyszerek jelentős része 70 százalékos támogatással kapható.

Meddőségi szakrendelést tanácsos felkeresni.

Kérdés: 2012. augusztus 01., 11:50; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 19:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...