• Homeopátia és epilepszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Besennyei Mónika! 35 éves nő vagyok. 2 évvel ezelőtt volt egy homloklebeny műtétem egy bevérzett érgomolyag miatt. A műtét után epilepsziás lettem. Tegretolt szedek. Napi 800mg mellett kb félévente van kisebb rohamom, a rángás az arcom bal felére terjed ki. Amiért írok Önnek: a lábamon és kezemen elszaporodtak a futószemölcsök. Ismerőseim tanácsára homeopátiás tablettákat szednék, de nem vagyok biztos benne, hogy a Tegretol mellett szedhetem ezeket. A három szer a Thuja occidentalis az antimonium crudum 5 ch, valamint a causticum 9 ch lenne. Kérem szíveskedjen megerősíteni abban, hogy ezek a szerek valóban szedhetőek az említett gyógyszerem mellett. Előre is köszönöm segítségét, várom válaszát: Üdvözlettel: Tímea

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Próbáltam utána nézni kérdésének, de sajnos nem találtam arra vonatkozó adatot, hogy ezek a szerek szedhetők e epilepsziás betegeknek, illetve, hogy az Ön által szedett gyógyszerrel együtt szedhetők e. Inkább ne szedje és forduljon bőrgyógyászhoz.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 21:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: