• Bél műtét utáni folyamatos lábzsibbadás és fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! 2 hónapja volt egy 10 órás bél műtétem. A műtét jól sikerült, de azóta fáj a bal lábam (azt nem műtötték) folyamatosan zsibbad. Az mondták valószínűleg meg nyomodot egy ideg és azért kb. fél év mire elmúlik. Kérdésem az lenne nincs erre valamilyen fájdalomcsillapító,mert néha iszonyúan nehezen viselem és akkor jó lenne? Algopirin és cataflánt próbáltam ,de nem használ. Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábzsibbadás témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy neurológiai szakvizsgálat, addig is szedjen B vitamin készítményt és végezzen gyógytornát. A fektetés miatt is kialakulhat hasonló panasz, ami valóban lehet tartós. A neurológus tud javasolni fizikoterápiát is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 13., 15:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés