• ENG vizsgálat eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Bal karom éjszaka zsibbad, mostanában már napközben is.ENG vizsgálatot végeztek rajtam, és az eredményre lennék kiváncsi, hogy ezek a számok mit is takarnak pontosan: Bal o.n. medianus motoros vez.seb.:könyök-cs:51,5m-s DL: 4,7msec ampl:13mV Bal o. n. ulnaris motoros vez. seb.: sulcus alatt-cs.: 47,8 m-s DL: 2,9msec ampl: 11,4-10,1mV sulcus alatt-f: 20,5 m-s Bal o. n. ulnaris senzoros vez. seb.: 35,3 m-s ampl.: 15,01 uV Bal o. n. medianus senzoros vez. seb.: 47,8 m-s amlp.: 29,7 uV Várom mielőbbi válaszát. Köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a ENG témában

        Kedves Kérdező! A bal karjának zsibbadása a n. ulnaris nevű ideg kisfokú nyomódása miatt valószínű. A számok az ideg vezetési tulajdonságait tükrözik.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 07., 21:17; Megválaszolva: 2011. július 11., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: