• Talp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő egy pár hónapja érzéktelen lett a bal talpam hátsó oldala és egy hete már a két nagy láb ujjam is el kezedet az lenni mi lehet a probléma köszönettel zoia

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a érzéskiesés témában

        Kedves Kérdező! Leggyakrabban cipő nyomó hatásának következtében károsodik az ideg, mely az adott terület bőrének érző működését ellátja. Próbáljon meg cipőt váltani, talpmasszázsra járni illetve keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 19., 21:43; Megválaszolva: 2011. május 24., 19:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés