Ilyenkor mit lehet tenni.

Tisztelt Gr Siro Péter! Nagyon megköszönöm agyors és megtisztelő válaszát! Kedves Doktor úr voltan a neuralgián a kérdésemet ezután intéztem a doktor úrhoz. ARöntden lelet eredménye: A C/5-6 csigolytestek Egymásfelé tekintő perem szélein ventrálisan meszes appositio nan. AC/5 rés kissé szűkebb.Hyperostosis frontális interna.Csigolya testek feremszélein diffuse igen apró meszes apoositio látható, nem tudom hogy ez az eredmény jó -e? még szemészetre küldtek.De nem tudom hogy vissza viszem e az eredményt mivel nagyon csúnyán bántak velem, nem volt elég hogy az asszisztens nő úgy beszélt hogy egy jó érzésü ember még egy állattal sem. A főorvos asszony a betegségeimet kérdezve mikor oda értem hogy 22 éve kezelnek "engogén deppresszióval/le is vagyok százalékolva sajnos miatta eddid 16 alkalommal voltam benne súlyosan/ilyenkor a poklok poklát élem át.Eree azt válaszolta hogy azt mondték a lúdtalp se gyógyítható nem lehet-e hogy túl sokat foglalkozom magammal? Diagnózis nélkül hogy állithat ilyet egy orvos? A betegségemet kiváló pszihiáterek állapitották meg és kezelték többek közözz Miskolcon Kovács Rpofeszor úr is. Algopirint a denreceni neprológián mondték hogy mást nem szedhetek mivel vese beteg is vagyok/nephrosis synd/a tanár úr szerint Nasis szérmazékot nem lehet szedni. Még a szemészet van hátra de én ehhez az orvoshoz képtelen vagyok vissza menni doktor úr annyira bánt a megjegyzése, sisem szimuláltam betegem is jártam dolgozni ezzel a betegséggel is 3 hétre mentem a házi orvoshoz/hátha elmúlik alapon/A neurológiára is csak azért mentem mert Debrecen várja az eredmény mivel a fejfájáson kivül ugy össze szoktam esni hogy nem emlékezek rá hogy történik csak arra hogy a földön vagyok, ge ez sem érdekelne ha nem az utcán is előfordul és ezt viszont nagyon szényenlem éppen ugy mint a depressziót is hisz sok ember még ma is ugy van vele ha deppressziós"akkor bolond nem normális.Elnézést kerek hogy egyire vissza éltem az idejével és a tütelmével de a gyors válasz és a segitség nagyon megható volt.Tisztelettel.Grob Lászlóné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Derékfájás témában

Tisztelt Grobné!

Sajnos emberek vagyunk mi orvosok és asszisztensek is, és időnként nem biztos, hogy optimalisan tudunk reagálni. Az összeesések miatt a további átvizsgálás feltétlenül indokolt. A fájdalomcsillapítók közül tudomásom szerint a gyenge opoidok szedhetők vesebetegnek is, illteve mivel krónikusan fennáll a fájdalom, így szóbajöhet olyan antidepresszánsok szedése, amelyek krónikus fájdalomra is jó hatásúak nem csak a depresszióra. Számos készítmény áll rendelkezésre, esetlegesen a depressziót gondozó orvosa ajánlhat ilyen szert. A csigolya-röntgen enyhe-közepes súlyosságú kopásnak felel meg.

Tisztelettel. Dr. Siró Péter neurológus

Kérdés: 2008. június 23., 16:51; Megválaszolva: 2008. június 23., 16:51
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gerinc MRI vizsgálata
Kedves Doktornő! Gerinc MRI vizsgálatom leletét szeretném ha értelmezné, mert a beküldő orvoshoz még soká van időpontom és nagyon...
Gerinc fájdalom
Kedves Doktor Úr! Az utóbbi időben nagyon sokszor nagyon fáj a gerincem, ami lesugároz a térdembe is. Alig tudok ilyenkor járni. Ma voltam...
Miért fáj a gerincem?
Szép Napot! Érdeklődnék, 1, 5 hete lumbáltak meg de azóta nem tudok lehajolni és a lábamat felemelni fél méternél magasabbra.. Derekam felett...
Derékfájásból lábfájás...
Néha szokott fájni a derekam, főleg, ha hosszabb ideig kell állnom. 2-3 hete megint fájni kezdett, de most úgy, hogy a bal fenekemben is éreztem egy...