Kézzsibbadás csuklótól lefele éjszaka is

A bal kezem zsibbad csuklótól lefelé éjszaka is arra kelek hogy elzsibbad a kezem és pedig nem támaszkodom rajta.fogni se tudok úgy vele mert akkor is elzsibbad, voltam orvosnál és neuromultivit-epét kaptam rá már 2 hete szedem de ugyan úgy zsibbad a kezem ön szerint elfog múlni vagy menjek vissza az orvosomhoz előre is köszönöm válaszát?!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Nagy valószínűséggel úgynevezett carpalis alagút szindrómája van, ami azt jelenti, hogy nyomódik a kéz érző működését ellátó ideg a csukló magasságában egy ott lévő szalag feszülése, duzzanata miatt. Neurológiai Szakrendelést kellene felkeresnie, ahol a betegség fennállást úgynevezett ENG (elektroneurografia) vizsgálattal tudják igazolni vagy kizárni. Addig is, érdemes éjszakára a csuklóját rögzíteni pl.fáslival és nem szteroid gyulladásgátló gyógyszert szedni és helyileg ilyen krémmel kenni a csukló tenyér felől oldalát. Ezeket háziorvosa is felírhatja Önnek.

Kérdés: 2011. január 24., 14:31; Megválaszolva: 2011. február 03., 22:47
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lehet a gyakori izomrángás és...
Terhelésre fellépő magas vérnyomás
Tisztelt Dr. Fehér Gergely, azért fordulok Önhöz, mert január óta járom a kálváriámat. Sportolás (kocogás) után jelentkeztek a panaszaim....
Gerincprobléma?
Üdvözlöm.Januárban kezdődött egyik napról a másikra.Becsípődést éreztem a nyak-vállnál,majd zsibbadni kezdtek a kezeim,jéghidegekké váltak.A...
Vascularis mailformatio