• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Kérdésem a következő lenne ! Koponya CT :Mindkét oldalon a capsula internában néhány pontszrtű vasc.laesionok megfelelő ,különböző intenzitású hypodenzitás látható.Szeretném tudni mire számíthatok,afázia is volt + szédülés ,hányinger.Vasoactív terápiában részesültem.Várható - ismétlődés,ami számomra nagyon kellemetlen.DG:Microemollitiones cerebri. Vérhigítót kaptam .Megtisztelő válaszát köszönöm :Edit

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a koponya CT témában

        Kedves Kérdező! Az ismétlődés esélye akkor csökken, ha vérrögképződés gátló gyógyszert szed, rendben van a vérnyomása, vércukra, koleszterin szintje. Ezek a leírt laesiok nem egy időben keletkeztek, tehát korábban már ismétlődött. Ha szedi ezeket a gyógyszereket kisebb az esély. Kérje kezelőorvosa segítségét.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 30., 20:31; Megválaszolva: 2010. november 04., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés