• Myasthenia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1978 óta kezelt myasthenias beteg vagyok.mestinon5,mytelase4,epherit3,a napi adagom.Műtétre nem került sor, mert nincs mit operálni.Medrol,ill. plasmapherezis történt 3-3 alkalommal.Állapotom változó,sajnos támbottal,és segitséggel tudom a lakást elhagyni. Az utóbbi időben reggelente erős gyengeség,remegés,verejtékezés fordul elő.Még a fejemet is nehezen tudom tartani.Vércukrot is mértem,de csak néha alacsony,3,2-4 között van.Kérdés, ettől lehetek e gyenge,mert független az étkezéstől arosszullét.2éve myocardialis infarktusom is volt.köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a myasthenia témában

        Kedves Kérdező! Maga az alapbetegsége is okozhatja a gyengeségét. A leírt vércukor normál tartományban van, de ha Önnek korábban magasabb értékei voltak, akkor a most mért értékek alacsonyanak számítanak és lehet tőle a gyengeség. Beszélje meg kezelőorvosával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 05., 14:09; Megválaszolva: 2010. október 14., 05:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés