• Nyaki érelmeszesedés, 7hónap múlva adtak idöpontot vizsgálatra meg lehet e müteni. Nem lesz semmi gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám daganatos beteg, most volt nyaki ultrahangon, mondták neki,hogy az érrel van valami gond,meg van egy kis elmeszesedés is.Még meg kellene vizsgálni,hogy meg tudják e műteni,de időpontot csak 2011. márciusra kapott. Nem lesz semmi gond,hogy ilyen sokat kell várni? Elvinném magánrendelésre is,de nem tudom hova vigyem. Tudnátok javasolni valamit,hogy menjen? Én sajnos nem tudok elmenni vele,mert külföldön dolgozok. Várom válaszotokat. További szép napot.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a nyaki érelmeszesedés témában

        Kedves Kérdező! Pontosan tudnom kellene a nyaki UH vizsgálat eredményét. A kis érelmeszesedést nem szoktuk tovább vizsgálni, gyógyszeres kezelést szoktunk rá indítani. Jelentősebb szűkület esetén van szükség a nyaki erek CT vizsgálatára, de erre kb. 1-2 hónapos előjegyzési időpontok vannak. Írja meg a részletes leletet és azt, hogy milyen vizsgálatra kapott időpontott jövő márciusra.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 19:49; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés