• Megerőltetett végtagok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy számomra nagyon fontos kérdéssel fordulok Önhöz a párommal kapcsolatban. Leírom elsődlegesen az előzményeket, utánna pedig a panaszait. Tehát ő 22 éves és nagyon sokat dolgozik, nem ritka, hogy hétvégéken is bent kell lennie, ráadásul erős fizikai munkát végez szinte állandó 10-12 órában. Kemény fizikai és emellett lelki teher is hárul rá, mivel ő irányít sokmindent és felelős a munkásokért. Mindemellett nem is eszik rendesen, ami keveset felszed, azt le is adja. Nagyon keveset tud csak pihenni, szinte csak amikor alszik, bár mostanában ezt sem nagyon, mivel mindkét keze zsibbad, és éjszaka is sűrűn felkel emiatt. Állandóan arra panaszkodik, hogy fáj minden része. Ez a kézzsibbadás viszont engem aggaszt, nem tudom konkrétan, hogy csak a nagyfokú megterhelés, vagy esetleg valami egyéb is állhat a háttérben. Nem szeretném, hogy kikészítse magát teljesen, ezért is írok Önnek, hogy legalább valami irányt kapjak, hogy merre induljunk vele. Ön szerint elég lenne csak egyszerűen pihennie, vagy érdemes lenne valami szakemberhez fordulnunk?

        Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

        Üdvözlettel: Linda

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        A megerőltetés,  az idegek nyomódása, keringési zavara is okozhatja a zsibbadást. Javasolt lenne a kímélet, bár írja, hogy ez nem megoldható. Ideggyógyászati szakrendelést keressenek fel. Addig is B-vitamin, magnézium szedése javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-04 12:34:21; Megválaszolva: 2010. május 04., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés