• Zsibbad a lábam és a bokám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő.

        Már napok óta zsibbad a bal lábam ill. bokám egéssz a lábújamtól a lábszár közepéig.

        Nem is a zsibbadás ami nagyon zavar, hanem gondot okoz a mozgás.Nem hajlik a lábfejem és a járásom egyenetlen csak csapom a lábam. Mitől lehet és mit lehet tenni hogy elmúljon.

        Fájdalom nincs vagyis csak nagyon ritkán, semmi féle más jellegű elváltozást nem tapasztalok.

        Kérem válaszoljon.Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Az alszárat, bokát ellátó ideg kerülhetett nyomás alá vagy károsodhatott valamilyen módon. Tekintettel arra, hogy mozgászavar is van, meilőbb indokolt ideggyógyászhoz fordulni a pontos diagnózis és terápia céljából. A házipraktika nem javasolt ilyen esetekben, mert csak a megfelelő diagnózis felállítását késlelteti.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-05 12:54:32; Megválaszolva: 2010. március 05., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A nyaki lordosis elsimult. CV.-VII. a csigolyák peremei megnyúltak, itt a zárólemezek enyhén megnyúltak CII.-III. korong centrálisan enyhén elődomborodik CIV.-V. korong ellapult,körkörösen mérs.fokban előboltosulnak.Döntően meszes...
        Tisztelt Doktornő! Panaszom 2018 novemberében kezdődött bal oldali fülzúgással, ami azóta állandósult. Ehhez 2019 márciusában szédülés és járásbizonytalanság társult, ami az elmúlt hetekben súlyosbodott. Illetve tarkótáji lökést...