• Kézremegés, lehet a reggeli kihagyása miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor úr/doktornő!

         

        Egy fél éve figyeltem fel arra, hogy délelőtti órákban remeg a bal kezem, ha valamit megfogok, tartok valamit a kezemben. Nyugalomban nem tapasztalható remegés.  Csak a bal kezemnél fordul elő. Reggelizni nem szoktam, vagy keveset, lehet hogy ez a kiváltó oka? Kávézom, naponta kétszer. Próbáltam azt is már, hogy nem iszom reggel kávét, és akkor mi történik, de úgy is tapasztaltam a remegést.

        Kérem tanácsát, hogy kihez forduljak, mi válthatja ki a remegést.

        Üdvözlettel

        Edina

        WEBBeteg szakértő válasza a kézremegés témában

        Kedves Edina!

        Okazhatja az alacsony vércukorszint a kézremegést, de ez megszűnik ha a cukorszint helyreáll. Okozhatja stressz, élvezeti szerek, bizonyos ideggyógyászati betegségek. Azt javaslom, hogy neurológiára kérjen egy beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 16:21:06; Megválaszolva: 2010. március 08., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: