• agyi aneurizma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Bessenyei Monika Ujra zavarom Önt az aneurizmám miatt elmozdult a vérnyomásom és a belgyogyász vissza küldött az ideg sebészetre de ott megint csak a katéterezést ajánlotta de megint nem fogadtam el igy ráirta a papiromra a mütétet.Ellenörzést nem csinált mert azt mondta hogy majd a mütét elött kivizsgál. A BELGYOGYÁSZ IRT UJ VÉRNYOMÁS csökkentöket. A cukrom rendben van, mivel oda is küldött.Dr nö ez a velem született agyi aneurizma ha nem okoz tüneteket akkor miért kellene megmütetni magamat hisz pont ez az Orvos volt az aki egy éve azt mondta hogy megmüt rá két hétre meg azt mondta hogy kell egy másik agy sebész Igaz azt nem mondta meg hogy mire is gondol Engemet ez nagyon meg zavart és ezért is irtam már Önnek pedig személyesen nem ismerem a Dr nöt de sokkal jobban bizok a válaszaibba.Ne haragudjon hogy ilyen sokat irtam.Köszönettel Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a agyi aneurysma témában

        Kedves Marika!

        Bizonyos esetekben, ha nagyobb a kockázata annak (pl. magas vérnyomás esetén, főleg ha nehezen beállítható), hogy az aneurysma megreped, akkor is a műtétet javasaolják, ha nem okoz panaszt.  Mivel nem ismerem az Ön állapotát, hiszen nem vizsgáltam, nem láttam a felvételeket, ezért így nehéz véleményt alkotni. Esetleg kérje ki egy másik idegsebész véleményét is a műtétet illetően, aztán döntsön.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-22 12:05:38; Megválaszolva: 2010. február 22., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: