• Miért zsibbad a karom már napok óta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Vasárnap úgy ébredtem, hogy zsibbad a bal karom, és ez azóta nem múlt el

        Nem nagyon csak kicsit zsibbad, de ez elég idegesítő, és kedd este óta a kis és a gyűrűs ujjam jobban zsibbad mint a többi. Nem ütöttem besehova a kezem, szóval ötletem sincs, hogy mitől lehet. Mivel nem akart elmúlni gondoltam elmegyek orvoshoz, de a háziorvosom 200km-re van Pesttől, az egyetemi pedig azt mondta nem tartoznak hozzá az egyetem hallgatói nem fog megvizsgálni.

        Mit tehetnék, mert ebben a hónapban nem megyek haza. Van valami ami vény nélkül kapható és elmulasztja a zsibbadást, vagy muszály lene az orvos, és ez esetben Pesten hogyan lehet bekerülni egyhez, ha nem hozzá tartozom?

        Válaszát előre is köszönöm

        Üdvözlettel:

        Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        A probléma oka valószínűleg neurológiai, ugyanis az ideg nyomódása is állhat a panaszok hátterében. Vagy az egyetmi háziorvostól kérjen egy beutalót ideggyógyászatra vagy egy magánrendelést keressen fel. Addig B-vitamin tartalmú készítményt szedjen, míg nem jut el orvoshoz.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 09:41:12; Megválaszolva: 2010. február 18., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: