• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Lehet nem voltam egyértelmű, próbálom leírni az MR képet:Stenosis a jobb a. vertebralison.Valószínűleg occlusio a jobb ACA A1-s szakaszán + vertebrobassilaris syndroma. Már 8 éve félévenként kaptam Nootropil infúziót, amit hatásosnak véltem.Tüneteim a következők voltak (néha vannak)a hangok kiejtése elmosodott, vagy megszólalási képtelenség, szédülés, hányinger, fejfájás, féloldali érzéketlenség, száj elhuzódása. Most a nootropilt megvonták tőlem, mivel nem volt agyi történésem cimszóval.Egyszerüen az orvosom elzárkozik a terápia elől.Kétségbe vagyok esve, mert nagyon rossz élményeim vannak, általában mindig korház lett a vége egy ilyen rosszullétnek, a terápia előtt gyakran volt.Vajon miért nem kaphatom meg, őn szerint mi az oka. Már nem vagyok fiatal, ezért sem értem! Ha privát megveszem, és privát beadják semmi probléma.Szeretnék tisztán látni, merre induljak el.Válaszát köszönöm:Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológiai probléma témában

        Kedves Kérdező!

        Értettem abből amit leírt, hogy mi is az Ön problémája. A Nootropil értágító hatású, mely az agyi vérkeringés fokozása révén hathat. Nem szükséges ahhoz infúzióban megkapnia a hatóanyagot, hogy hatása legyen. Tablettában is szedheti is ha mellé megfelelő mennyiségű folyadékot fogyaszt. Kezelőorvosa, mivel ő ismeri a panaszait illetve a betegségeit, biztosan megfelelően dönt.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-15 12:30:30; Megválaszolva: 2010. február 15., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: