• Csecsemő UH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy hónapos babám agyi UH vizsgálata szerint a jobb kamra 6, a bal kamra 5mm. Először azt mondták, kontroll vizsgálatra kell menni miatta, de a vizsgálat végén mégis úgy döntöttek, nem kell. Az értékek pont beleesnek a normális határok közé. Mikor vigyem a babát kontrollra? Kell -e egyáltalán? Mit jelent ez az egész, mitől alakult ki és milyen hatásai lehetnek? Tisztelettel: Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a agykamra témában

        Kedves Kérdező!

        Ha csak ennyi eltérést találtak, akkor nem kell aggódnia, nem vagyunk teljesen szimmetrikusak. Mivel nem írtak le semmit a kamrák környezetében a lelet normális. Akkor menjenek kontrollra, ha a baba fejlődésében bármi furcsaságot észlel, egyébként nem szükséges.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-06 18:49:43; Megválaszolva: 2010. február 06., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: