• Lumbálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én arra szeretnék választ kapni hogy normális e az hogy egy igen erös tarkó fájdalom után ami 2 esetben tört rám szédülés melett szombat éjszaka igen erös formában iszonyu fájdalom ami elcsitult egy algoflex bevétele után és eltudtam aludni másnap reggel pedig ugyan olyan szédülés tarkó lüktetés melett orvoshoz mentem aki megvizsgált  majd tobvább utalt egy közeli korházba, ott végeztek külömbözö vizsgálatokat mint vérvétel. Mr.ekg, vérnyomás mérés  követöen közölték velem kell egy lumbálás hogy kizárják az egyvérzést, és agyhártyagyulladást, elvittek a vizsgálatra ahol egy doktornö  elmondta üljek fel és elvégzi a vizsgálatot, mindeféle érzéstelenités nélkül  szurt és ezt tetézve közölte nehogy megmozduljak mert mozgatta a tüt éreztem ahogy feszült és ezt tufűdattam is vele majd éreztem egy erös nyomást ami iszonyu fájdalommal járt és ugy éreztem a tü valami akadályon ment át de hiába szoltam és kiáltottam fel folytatta a vizsgálatot, ezután közölte nem talált hála istennek semmit, és mondták haza mehetek átmeneti neurologiai zavar volt nálam, én szoltam iszonyu gerinc fájdalmam van mire kaptam gyógyszert, annak hatására csitult most eljutottam oda ha ülök megörülök a tarkóban érzödö nyomás szerü dologtol ami felülés után 1-2 percel jelentkezik  és tarkóban majd átmegy a homlokra is és képtelen avgyok ülni csak feküdni tudok arra szeretnék választ kapni normális dolog e ez  hogy nem birok ülni ha ülök még a levegö vétel is fáj fejben. köszönöm szépen várom mielöbbi válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a lumbálás témában

        Kedves Kérdező!

        A gerincvíz vétel után gyakori probléma a fejfájás, mely fekvésre csillapodik. Bő folyadékot kell fogyasztania, koffeint is tartalmazó fájfdalomcsillapítot szedni, valamint legalább egy hétig feküdnie kell. Ha erre panaszai nem szünnek, forduljon ismét ideggyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 22:23:18; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!