• Szédülés és változókor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor ur nő! A következő kérdéssel fordulok önhöz.Nekem egy ideje szédüléses panaszaim vannak melyek nem megszédülés hanem folyamatos szédülés ugy érzem visz a fejem.Ehhez jön még ijenkor a lábaimban nagyon erős izomfájdalom van a combomban és avádlimban egyaránt és nagyon fáradékony vagyok.Van ugy hogy napközben lekell feküdnöm mert ugy érzem el akarok ájulni.Voltam vérvételen a vérképem teljesen jó lett. Az lenne a kérdésem mi okozhatja ezeket a tüneteket? Esetleg neurologiai eredetü lehet e vagy azt is emlitette a háziorvosom hogy esetleg változokor okozza, de nekem rendszeres a mensesem 42éves vagyok.Nemtudom hová forduljak segitségért de ez a betegség megneheziti a mindannapjaimat.Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel Nagy Zoltánné

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!
         
        Változó kor ide vagy oda, mindenképpen ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék a szédülés okának kiderítésére. Emellett belgyógyászati probléma pl. vércukorszint csökkenés, vérnyomásesés is állhat a gyengeség hátterében, de pszichés problémák is okozhatják. Az alsó végtag fájdalmának hátterében gerincprobléma, csípőbetegség vagy érszűkület állhat. Kérje háziorvosától részletes kivizsgálását.


         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-18 22:11:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: