• Epilepszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Kívánok!

        Én epilepsziás beteg vagyok és Diphedan nevű gyógyszert szedek és a fenitoin színtem most nézték és a normál értéken belül van!Dohányzom viszont és pár nappal ezelőtt volt két nagy rohamom!Azt szeretném megkérdezni, hogy a dohányzás okozhat epilepsziás rohamot!

        Előre is köszönöm válaszát!

        Üdv.:Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Anita!
         
        A dohányzásnak tudomásom szerint nincs közvetlen rohamelőidéző hatása. Nem tudom mióta szedi a diphedant és miért éppen egy ilyen "nem túl modern" szerre állították be. Lehet, hogy más szerek nem hatottak? Ha még másfajta szert nem szedett korábban, kérje meg kezelőorvosát, hogy állítsa át a biztonságosabban szedhető modernebb szerre.
         
        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-29 21:52:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés