Tisztelt Dr.Úr!

Tisztelt Dr.Úr! 21 éves férfi vagyok! Mióta át estem a kovidon,nagyon gyakori nálam a minden napos szédülés,hányinger,erős tarkó tájéki fejfájás,oldalt fül mögötti ,,tikkelés’’,végtag fájdalom,estére néha néha rosszullét,valamint látás romlás. A nagyon durva tunetek általában este szoktak jelentkezni java részt! Az elmúlt 2 hónapban számos orvosnál megfordultam már,és sehol sem tudtak mondani semmit se. Neurológiai vizsgálatom lesz majd márciusban,de addig is szeretnék kicsit megnyugodni avagy felkészülni a lehető leg rosszabra. Post kovid kizárva! Tényleg nagyon ilyesztőek tudnak lenni a tünetek,és kezdek bele őrulni az egészbe valamint nagyon félek,hogy valami komoly betegségem van,senki sem vesz komolyan és senkire sem tudok számítani. Mindenki csak azt mondja be beszélem magamnak,de tudom,érzem,hogy itt valami más van.. ebben kérnem a segítséget Tisztelt Dr.úr! Válaszát nagy reményekkel várom.

Dr. Fehér Gergely válasza színtévesztés témában

Kedves Kérdező!

Miért merült fel az, hogy post-COVID szindróma ki van zárva? A panaszok elég sokrétűek, felmerülhet még lelki eredet is. Egy koponya MR megnyugtatóan tisztázni tudja a dolgokat.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2022. február 10., 12:29; Megválaszolva: 2022. február 15., 14:51
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Microvascularis károsodás
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi MR lelet értelmezésében kérem a segitségét. Szorongó ember lévő aggódom, hogy Alzheimer kórtól, demenciától...
Agyi infarktus utáni Zsibbadás
Kedves Doktor! 1 héttel ezelőtt egy kisebb agyi infarktust szenvedtem el ami a bal karom zsibbadásával és mozgás kieséssel járt. A kórházból úgy...
Köhögéskor erős fejfájdalom
Tikkelés, epilepszia
MR-lelet értelmezés